sobota 10. března 2012

Marni at HM

Tak mi dneska oficiálně začaly jarní prázdniny:)
Zahájila jsem je 'výletem' Na příkopy, konkrétně do HM na kolekci Marni. Je to všechno takové barevné, vzorované.. no nic moc pro mě :D A proto jsem radši sáhla po černých šatech. A ukořistila jsem poslední ear cuff!! 
Vzala jsem si an sebe černou košili, zastrčenou v legínách s vysokým pasem, a collar necklace. Tahle fotka přes zrcadlo je asi jediná kde nevypadám jako bych na sobě měla černočerný overal :D. No, i když..

A poslední úlovek dneska jsou tyhle brýle. Lennonky:) Jsem z nich nadšená a kašlu na to jak se na mě ostatní budou tvářit! Nechť si oni nosí sportovní "černé proužky a mě nechte lennonky. Já je totiž milujuu! 







Nemilujete to tam snad?!<3



<33

7 komentářů:

  1. Ty Lennonky jsou super! :D ..taky bych si zašla do Palladia a tak, jenže to mám trochu z ruky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to! Jo miluju to tam nejvííííc, ale nikdo nemá čas tam se mnou chodit nakupovat :)) V pátek jsem se tam taky byla kouknout a fakt nic moc, všude jenom barvy, vzory, barvy, vzory...BLE :D

    OdpovědětVymazat
  3. jsi tak nádherná! legíny a košile ♥uuuu. mě kolekce vůbec nezaujala, nic si nejspíš nekoupím ://

    OdpovědětVymazat
  4. je naprosto dokonalá a je z H&M, v bílé se mi moc nelíbila, ale tahle mentolová je dokonalá! :))) tak já dám na tvojí radu a vyzkouším nejdřív ty první a ty jsou i o stovku levnější, ikdyž dávat za botky z H&M 800,- se mi moc nechce. Přece jen kožený nejsou a kvalita bot z H&M nic moc, uvidím, ale vyzkouším oboje. Kdyby se mi nelíbily ani jedny, tak ještě třeba počkám, ale ta košile musí být moje :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ústí nad Orlicí, malý město asi hodinu od Pardubic (: kde ty?
    a hezký blog, sleduji tě :)

    OdpovědětVymazat

Vážím si vašich názorů:)*