sobota 7. dubna 2012

France random 0.2

Další fotky z Francie:-)

Tentokrát jsou to moje fotky, ale ne tak že jsem na nich já, ale že jsem je já fotila. Jelikož bych se v budoucnu určitě ráda věnovala focení víc, ráda bych znala váš názor na ně. Budu opravdu velmi vděčná za každou reakci na ně! Pozitivní i negativní.


Jinak už  Francii asi nevím co víc vám říct. Prostě to byl nejlepší týden v mém dosavadním životě. Ráda bych se tam vrátila, a ještě radši tam už zůstala. Všichni ti hodní, vstřícní a styloví lidé! Tam do někoho vrazíte a on se vám omluví!
A co se módy týče - francouzky jsou už dlouho mou modlou a myslím že jsou mi stylem asi nejpodobnější, no, uritě mi jsou nejbižší a musím říct že spousty věcmi jsem se u nich inspirovala a hned jak se oteplí je na mě uvidíte:-)

Co děláte o prázdninách vy?:-) Já si první dny prázdnin jsem si užívala ve Špindlu (no, abych pravdu řekla, spíš než snowboard jsem využila plavky :-D) , a víkend celý protančím! Dnešek dopadl přímo skvěle když jsme odjížděli ze soutěže s medailí na krku, a zítra, zítra to zabijem!
Ladies and gentleman, this-is-T-BASS!!










11 komentářů:

  1. 4. fotka je krásně vyfocená,ten detail obličeje:)taky bych se chtěla podívat do francie!

    OdpovědětVymazat
  2. Jů, já ti to tak závidim:)

    OdpovědětVymazat
  3. pěkné ftoky :) jej, taky bych chtěla do Francie♥

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné fotky!
    kde jste byli ve Francii? mluvíš francouzky? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já myslím, že jsou super a ta poslední animace nemá chybu :DD Mluvila sis něma francouzsky nebo anglicky?? protože jestli umíš francouzsky tak tě teda obdivujua to dost.

    OdpovědětVymazat
  6. fotky jsou krásné!! jaký máš foťák?:)

    OdpovědětVymazat
  7. fotky jsou moc moc povedené :))
    tvůj blog je naprosto skvělý!

    OdpovědětVymazat

Vážím si vašich názorů:)*