pátek 8. února 2013

..

 Dear followers:) Asi to každému došlo, ale i tak, teď lehce oficiálně. Třeba to není napořád, ale teď se s Josefinasfashion chvíli neuvidíme (jakoby to tak do teď nebylo!). 
 Abych to nějak zdůvodnila - poslední dobou (nechci to zakřiknout - ťuky ťuk!!) začínám tak nějak "žít" a jak jsem zjistila, blog není to co k životu potřebuji. (Ani na něj nemám čas, nestíhám ani spát, natož strávit hodiny psaním článku nebo focením fotek, kterým akorát zatěžuji moje kamarády. Spíš nezatěžuji..) Tím ale  myslím můj blog, blogy ostatních jsou a asi ještě dlouho budou mou závislostí a denní dávkou inspirace. Jen si nemyslím že já jsem člověk co by svým stylem mohl ostatní inspirovat nebo by mohl ostatní k něčemu motivovat, tím pádem vznikla tato stránka zbytečně. Kromě toho - sice blogy jako obecně mi přijdou jako geniální nápad, koukat na styl opravdových lidí a ne modelek z časopisů, moct se přiblížit k někomu, kdo nás v určitém ohledu změní.. Ale ve skutečnosti se mi zdá, že (minimálně českou) blogovou scénu naplňují spíše triliardy blogů o ničem (a jsme doma:D). A také hmatatelná faleš, strach říct vlastní názor a schovávání se za anonymní profily. Také mě rozčiluje stupidní komentování jedním slovm  ("Krásné!") za účelem toho, dostat lidi na svůj blog. No a když už jsme u toho, přetvářku blogerů komentovat nebudu ale je mi z toho špatně.. Takže asi chápete, že s blogovou komunitou nechci mít nic společného, už se budu jen inspirovat, nebudu "inspirovat":)
 Ale NIKDY nebudu vděčnější že tato stránka vznikla, protože mi dala možnost poznat Viktorku <3 což, beru jako to nejvíc co mi blogspot mohl dát. Víc nechci, Viktorka je moje nejvíc a tak to i zůstane ! <3 Forever.
 Takže se mějte krásně, ale neodcházím, uvidíme se brzo, třeba u vašeho dalšího příspěvku! :)

Stále mě můžete najít na tumblru, instagramu (microxpip) nebo mi napsat na piiipinkaa@seznam.cz <3.

7 komentářů:

  1. jéé to je škoda :/ ale uplně tě chápu. a mě si tedaa určitě inspirovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Smutne, ale pravdive. Hodne stesti, mela jsem Tvuj blog moc rada <3

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně napsané, někdy mám uplně stejný pocit, jestli to co píšu není zbytečné, ale vzhledem k tomu že mám spíše fotografický blog, říkám si, až mě bude 40cet budu se smát nad svýma fotkama a vzpomínat co jsem kdy dělala :)
    Hodně štěstí v reálu :)

    OdpovědětVymazat
  4. to je škoda :/ :) určite ťa follownem na intagrame ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Vážím si vašich názorů:)*